9.9.2015

Keskiaikamarkkinat











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kestävän kehityksen tehtävä
Ilorannan Maatila 

Esteettetömyys:
-Monet erityisryhmät ovat olleet Ilorannan asiakkaita vuosikausia, jopa vuosikymmeniä. Ilorannan monipuolinen pihapiiri, turvallinen hiekkaranta sekä monet harrastus- ja pelipaikat luovat oivat puitteet viikonloppujen ja leirien viettämiseen.
-Ilorannan senioritoiminnan tarkoituksena on edistää jo ikääntyneiden ihmisten hyvinvointia, elämänlaatua, terveyttä ja toimintakykyä. Seniorimatkat maaseudulle - senioriviikoilla tarjoamme senioreille tasokasta asumista täysihoitolassa.

Ekologisuus, taloudellisuus ja sosiaalikulttuurisuus
Ilorannassa on tarjolla kotona leivottuja leipiä ja isännän savustamaa kalaa. Luomuperunoita, paistia ja metsäsieniä suoraan luonnosta. Ilorannan ruokapöydän aarteet ovatkin lähiruokaa parhaimmillaan. Raaka-aineina käytetään pääasiassa lähiruokaa hämäläisistä järvistä, metsistä ja pelloilta.

Eettisyys 
Ilorannassa halutaan edistää vieraiden hyvinvointia tarjoamalla puhtaan luonnon keskellä maukasta lähiruokaa ja monenlaisia mahdollisuuksia omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä ulkona että sisällä.
Työhyvinvoinnin tueksi tarjotaan yhteisöllisyyttä kehittäviä työhyvinvointipäiviä, jotka sisältävät maukasta lähiruokaa, maaseudun rauhaa, liikuntaa ulkona ja sisällä sekä tärkeää tietoa hyvinvoinnista.

Yhteenvetona;
Iloranta on luonnonläheinen ja viihtyisän oloinen paikka, jossa on mietitty asioita niin asiakkaan, ympäristön ja henkilökunnan kannalta. Kotisivuilla oli kerrottu hyvin vähän ekologisuudesta ja taloudellisuudesta. Työllistääkö yritys paikallisia ihmisiä, kierrättääkö se? Vaalitaanko harvinaista kasvillisuutta oikein, näihin kaipailtaisiin lisätietoa asiakkaille, jotka arvostavat tällaista toimintaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti