21.2.2017

Lasimatkailu





Tuotekortti lapsiperheellle

Aamu alkaa Iittalan lasimäeltä. Tutustumme lasinpuhallukseen, lasiesineisiin ja Iittalan lasin historiaan. Vierailemme Iittalan kultasuklaassa, josta saa mukaan pienen matkamuiston. 
Kun lasimäki on nähty, suuntaamme Hätilään Soda Shop Desing Oy:n kahvilaan. Siellä nautitaan hiukapalaa, ja syvennymme lasin puhallukseen. 
Majoitus on hotelli Cumuluksessa.

Hinta 300€/per perhe


Tuotekortti nuorisoryhmälle

Aamu alkaa Iittalan lasimäeltä. Siellä tutustumme lasinpuhallukseen, lasin historiaan ja merkitykseen. Aamupäivä kuluu Iittalassa. Sen jälkeen matka jatkuu Hämeenlinnaan Soda Shop Desingiin, jossa lasinpuhallusta saa kokeilla itse. Siellä myös syödään ja juodaan drinkit.
Iltapäivälle syvennymme lasin kierrätykseen Karanojan kaatopaikalla. Majoitus on hotelli Vaakunassa. 

Hinta 28€/nuori

Tuotekortti lapsettomalle pariskunnalle

Aamu alkaa Iittalan lasimäeltä. Siellä tutustumme lasin puhallukseen, historiaan, kierrätykseen ja käsittelyyn. Iittalassa on varattu vapaata aikaa Lasimäen kiertämiseen. Sen jälkeen vierailemme Hämeenlinnassa Soda Shop Desingissä ja tutustumme lasinpuhallukseen ihan lähietäisyydeltä. Illallaksi on varattu pöytä ravintola piparkakkutalossa ja majoitus Vanajanlinnassa.

Hinta 200€/pariskunta


Tuotekortti eläkeläisille

Aamu alkaa Kultasuklaan aamukahvilla. Ohjelmassa on vapaata kiertelyä lasimäellä ja luento lasin historiasta. Menemme myös katsomaan lasin puhallusta.
Iltapäivällä suuntaamme Hämeenlinnaan, jossa teemme opastuskierroksen autosta. 
Illallinen Hällän Pyörässä ja majoitus Inkalan Kartanossa. Kuljetus sisältyy hintaan. 

300€/pariskunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti