24.2.2017

MENU:

Alkuruoka:
Tomaattikeitto

Pääruoka:
Nuotioperunat
Jauhelihaphvit
Kananmunakastike
Salaatti

Jälkiruoka:
Suklaabanaani


Alkumalja:

2cl seljankukkamehua
2cl limetinmehua
2cl mansikkalikööriä



Ruokajuoma:

2cl omenalikööriä
4cl Tarapaca-kuohuviini 
3cl mangomehu.



Jälkiruokajuoma:

8cl Kaakaoo
2cl Vanilla Galliano
2cl Puolukka vodka

Jälkiruokajuoman oli tarkoitus tuoda suomalainen, luonnonläheinen vaikutelma, kun ruokakin oli aika tavallista kotiruokaa. Suunnitelin laittavani koristeeki kävyn, mutta väärinkäsityksen johdosta luulin, että se oli kiellettyä. Jälkiruokajuomaa ei oltu koristeltu millään tavalla.

1 kommentti:

  1. Vielä kun olisi otsikko tekstissäsi, niin lukijat tietäisivät mihin tämä liittyy. Juomassasi oli tosiaan hyvä idea, mutta toteutuksessa jäi hieman parannettavaa. Harmi, ettei ollut käpyä mukana!

    VastaaPoista